HMS KURS FOR DAGLIG LEDER 990,-

HMS Kurs på nett

HMS KURS FOR LEDERE PÅ NETT

En generell opplæring i Helse, Miljø og Sikkerhet

Arbeidsgivere er en sammensatt målgruppe. Noen leder konserner med titusener ansatte i inn- og utland, mens an­dre har et fåtall medarbeidere og er selv aktive i produksjo­nen. Det er 173.3 2 1 arbeidsgivere i Norge, og tre fjerdedeler av dem har færre enn ti ansatte (SSB, 2006). Produksjonen favner også bredt fra vareproduserende industri, bygg eller anlegg til transport- hotell- eller konsulenttjenester. Opp­læringen i arbeidsmiljø skal være nyttig for alle arbeidsgi­vere, uansett bransje og bedriftens størrelse. Derfor må den bli generell i form og innhold.

Lov- og regelverket på arbeidsmiljøområdet er omfattende og kun et fåtall bestemmelser blir omtalt i dette heftet. Vi har lagt hovedvekten på hvordan bedriftsledere kan ivare­ta sitt arbeidsgiveransvar, og konsentrerer oss om det over­ordnede i ledelsen av HMS-arbeidet, og på systematikken.

HMS Kurs for ledere på nett, ta HMS Kurs hos oss i dag

Som daglig leder er du pliktig til å ta HMS Kurs for ledere , der er et hav av tilbydere av HMS Kurs for ledere på nett på markedet i dag. Søker du HMS Kurs for ledere på nett i Google finner du over 250 000 treff, vårt HMS Kurs på nett er nummer 1 på denne listen og dette er ikke tilfeldig.
Å velge rett leverandør på HMS Kurs for ledere på nett kan være en utfordring når telefonen ringer å du stadig får tilbud om HMS Kurs for daglig leder og selger prøver å overbevise at nettopp deres HMS Kurs er det riktige valget.

Velger du oss som leverandør på HMS Kurs får du følgende.

· Du sparer opp mot 70%, vår pris er kun 990,- eks mva
· Du mottar HMS Kursbevis umiddelbart etter du har bestått
· Ingen skjulte kostnader på vårt HMS Kurs
· Gratis oppdateringskurs om du ønsker dette
· God rabatt på HMS Kurs for verneombud

HMS Kurs og HMS Test varer til sammen ca en time og du mottar gyldig HMS Kursbevis.

Hvordan vi kan levere til så lave priser når andre tar så mye mer spør du deg kanskje?
Svaret er enkelt, vi bruker ikke telefonsalg som kanal så våre kunder på HMS Kurs slipper å betale store summer i provisjoner til selgere, våre kunder finner oss slik som du gjorde nå og som regel har de med seg HMS Kursbevis når de forlater siden.

Du trenger ikke betale fra 3000,- til 5000,- for HMS Kurs du trenger bare velge oss!

Lykke til med HMS Kurset hilsen Online HMS

HMS Kurs for daglig leder 990,-

HMS kurs for verneombud 1990,-

Du som daglig leder kan nå bestå HMS kurs på ca 1 time. Tradisjonelle HMS kurs kan ta opp til en hel arbeidsdag og gjerne med unødvendige høye utgifter. Med vårt tilbud til e-læring kan du gjennomføre kurset i fred og ro akkurat når det passer deg.

Fra 2007 har flere flere tusen kunder valg vårt system

Arbeidsgivere er en sammensatt målgruppe. Noen leder konserner med titusener ansatte i inn- og utland, mens andre har et fåtall medarbeidere og er selv aktive i produksjonen.Det er 173.321 arbeidsgivere i Norge, og tre fjerdedeler av dem har færre enn ti ansatte (SSB, 2006). Produksjonen favner også bredt fra vareproduserende industri, bygg eller anlegg til transport- hotell- eller konsulenttjenester. Et HMS Kurs skal være nyttig for alle arbeidsgivere, uansett bransje og bedriftens størrelse. Derfor må vårt HMS Kurs bli i generell i form

KONTAKT

Administrasjon
E-post: kundeservice@onlinehms.no
Telefon: 9905 1111